2 Ontmoetingsplek: voor ouders van kinderen met autisme (ASS) | Informatiepunt Kampen
Laden Evenementen

Naar agenda

  • Dit evenement is voorbij.

2 Ontmoetingsplek: voor ouders van kinderen met autisme (ASS)

woensdag 03 april 2024

Datum
woensdag 03 april 2024

Locatie

Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
Kampen, 8261 ES Nederland
Telefoon
038 711 3611

Georganiseerd door

Informatiepunt Kampen

Overige informatie

Thema
Eenzaamheid, In de buurt
Soort activiteit
Cursus / training, Lotgenotencontact
Voor wie
Professionals

Wanneer jouw kind een autisme spectrum stoornis heeft kan dit impact hebben op jou als ouder. Merk je dat je hierover niet kunt praten met mensen in jouw kennissenkring? Of met ouders op het schoolplein?

In onze lotgenotenbijeenkomst vind je steun, herkenning en een luisterend oor. Je kunt met andere ouders in gesprek die in een soortgelijke situatie zitten of hebben gezeten. Het delen van elkaars verhalen kan steunend en ook inspirerend zijn.

ZwolleDoet! organiseert maandelijks lotgenotenbijeenkomsten waar alle ouders welkom zijn (het is niet relevant of zij zelf wel/niet met ASS gediagnosticeerd zijn). De lotgenotengroep is opgezet voor en door ouders. Dat betekent dat ouders zelf de vragen of hun verhaal inbrengen. Zij kunnen met de aanwezige ouders hierover in gesprek gaan. De gesprekken vinden plaats onder leiding van een vrijwillige gespreksleider. Voor de organisatie van de bijeenkomsten zorgt ZwolleDoet!

Om zoveel mogelijk ouders de gelegenheid te stellen om aanwezig te zijn, worden de bijeenkomsten op ochtenden en avonden georganiseerd. Je kunt vrijblijvend komen op de datum(s) wanneer het voor jou uitkomt.

Voor de organisatie is het fijn om vooraf te weten op hoeveel mensen er gerekend kan worden. Daarom vragen we iedereen om zich aan te melden van tevoren via onderstaand formulier.

Zoek je iemand om mee te gaan?

Op Kampenvoorelkaar plaats je snel en eenvoudig je vraag en kunnen andere Kampenaren op je vraag reageren.
Locatie
Bibliotheek Kampen
Ontwikkelplein (1e verdieping)
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
© 2024 Informatiepunt Kampen | Privacyverklaring