Eenzaamheid | Informatiepunt Kampen

Eenzaamheid

Kampenvoorelkaar

Ontmoet mensen door vrijwilligerswerk te gaan doen. Of vind een maatje, buddy of gezelschap via Kampenvoorelkaar; het online platform voor vrijwilligerswerk, burenhulp en ontmoeting in de gemeente Kampen.
Meer informatie

In Gesprek over Eenzaamheid

Voel je je af en toe eenzaam? Ben je op zoek naar gezelschap of mogelijkheden om anderen te ontmoeten? Een medewerker van Humanitas of WijZ Welzijn luistert naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden. Elke 1e dinsdag van de maand van 10:00 – 12:00 uur op het Informatiepunt Kampen.
Meer informatie

Kom Erbij Kampen

Een uitgebreid overzicht van activiteiten, tips en hulpmogelijkheden tegen eenzaamheid.
Meer informatie

Jongerenmaatjes Match

Koppelt maatjes met jongeren (van 12 tot 25 jaar) die een steuntje in de rug nodig hebben. Soms loopt het niet zo goed met contacten leggen of zit je thuis of op school niet zo lekker in je vel. Dan is een maatje misschien iets voor jou!
Meer informatie

Contact met anderen

Via Welzijn op Recept kunt u deelnemen aan diverse activiteiten gericht op ontmoeting, creativiteit, sport en bewegen of een combinatie hiervan. Een welzijnscoach helpt u hierbij.
Meer informatie

Vriendencafé

Voor mensen die houden van een gezellige avond, graag nieuwe mensen willen leren kennen en vriendschap willen sluiten. In huiskamersfeer drinken we koffie/thee/frisdrank, we maken een praatje, spellen een spelletje.
Meer informatie

Humanitas Tandem

Voor iedereen die zich eenzaam voelt, ongeacht levensverhaal of leefomstandigheden. Een vrijwilliger, ook wel een maatje genoemd is er voor vriendschappelijk en ondersteunend contact.
Meer informatie

Verlies van een dierbare

Een luisterend oor bij rouw.
Meer informatie

Steun bij verlies en rouw

Gespreksgroep voor lotgenoten én individuele ondersteuning voor mensen die een naaste hebben verloren.
Meer informatie

Eenzaamheid

Staat jouw vraag er niet tussen?

We helpen je graag verder. Bel of mail ons als jij geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag. Je kunt ook altijd langskomen bij onze locatie.
Naar contact
Locatie
Bibliotheek Kampen
Ontwikkelplein (1e verdieping)
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
© 2024 Informatiepunt Kampen | Privacyverklaring