Opvoeden en opgroeien | Informatiepunt Kampen

Opvoeden en opgroeien

Centrum voor Jeugd en Gezin

Voor vragen over het opgroeien of de opvoeding van je kinderen.
Meer informatie

Steunouder Kampen

Voor ouders die een extra steuntje in de rug nodig hebben om op adem te komen. Je kind wordt wekelijks of twee wekelijks opgevangen door een steunouder en draait daar dan mee in het gezin.
Meer informatie

Jongerenwerk Kampen

Voor het ondersteunen en begeleiden van jongeren bij diverse activiteiten en projecten.
Meer informatie

Jongerenmaatjes Match Kampen

Koppelt maatjes met jongeren (van 12 tot 25 jaar) die een steuntje in de rug nodig hebben. Soms loopt het niet zo goed met contacten leggen of zit je thuis of op school niet zo lekker in je vel. Dan is een maatje misschien iets voor jou!
Meer informatie

Jongerencentrum The Take

Jongerencentrum The Take is een relaxte plek voor en door jongeren in gemeente Kampen.
Meer informatie

Jonge mantelzorgers

Als er bij jou thuis iemand ziek, depressief, verslaafd of gehandicapt is en jij vaak moet meehelpen in huis.
Meer informatie

Maatschappelijke Diensttijd

Stichting Present Kampen organiseert Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Ontdek je talenten en doe tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker. 
Meer informatie

Podcast GedachteBaas

In deze podcast van Humanitas zijn jongeren zelf aan het woord over moeilijk bespreekbare onderwerpen. Zij moedigen het praten over problemen aan! Elke aflevering met een andere jongere.
Meer informatie

BoekStart Kampen

Iedere woensdag van 10.00 tot 11.30 uur is het reuzegezellig in de bibliotheek van Kampen. Ontmoet andere (groot)ouders/verzorgers, lees een boekje samen met je klein-/oppaskind en/of kom naar het voorleesmoment.
Meer informatie

BoekStart IJsselmuiden

Iedere donderdag van 10.00 tot 11.30 uur is het reuzegezellig in de bibliotheek van IJsselmuiden. Ontmoet andere (groot)ouders/verzorgers, lees een boekje samen met je klein-/oppaskind en/of kom naar het voorleesmoment.
Meer informatie

Boekstartcoach

De boekstartcoach is aanwezig tijdens de boekstartochtenden, voor ouders die vragen hebben over (voor)lezen. Ook huisbezoek is mogelijk. 
Meer informatie

Dokter Leesplezier

Elke woensdag van 14.00 – 16.00 uur staat op de jeugdafdeling van de bibliotheek Dokter Leesplezier voor jou klaar. Weet jij niet welk boek je moet kiezen? Heeft jouw kind een spreekbeurt en weten jullie niet welke boeken geschikt zijn? Dokter Leesplezier denkt met je mee!
Meer informatie

VoorleesExpress

Helpt gezinnen met kinderen van 2 tot en met 8 jaar die moeite hebben met taal. Een vrijwilliger leest een boek voor of doet samen met jullie taalspelletjes.
Meer informatie

Opvoeden en opgroeien

Staat jouw vraag er niet tussen?

We helpen je graag verder. Bel of mail ons als jij geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag. Je kunt ook altijd langskomen bij onze locatie.
Naar contact
Locatie
Bibliotheek Kampen
Ontwikkelplein (1e verdieping)
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
© 2024 Informatiepunt Kampen | Privacyverklaring