Vragen over geldzaken? Wij kunnen helpen! | Informatiepunt Kampen

Vragen over geldzaken? Wij kunnen helpen!

Bij Informatiepunt Kampen werken deskundige mensen met een warm hart, die goed kunnen luisteren en graag de tijd voor je nemen. Gratis én betrouwbaar.

We hebben een groot sociaal netwerk en kunnen je daarom altijd passende informatie geven, of in contact brengen met de juiste organisatie. Als je het liever hebt, leggen we samen dat contact.

Hieronder kun je al meer vinden over organisaties die je kunnen helpen met geldzaken. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op, of kom bij ons langs in de bibliotheek van Kampen.

Financiën op Koers

Voor vragen over geld, administratie, armoede­regelingen of hulp bij het aanleveren van formulieren en gegevens voor schuldhulpverlening
Meer informatie

HumanitasThuisadministratie 

Voor ondersteuning bij het op orde brengen en houden van je administratie, het in evenwicht brengen van inkomsten en uitgaven en het oplossen van schulden.
Meer informatie

Budgetcursus Uitkomen Met Je Inkomen

Een cursus van zes lessen voor mensen die zich zorgen maken over hun financiën, weleens geld tekortkomen, of geld willen overhouden om te sparen.
Meer informatie

Heb je vragen over andere onderwerpen?

Je bent ook welkom voor al je vragen over vrijwilligerswerkmantelzorgdigitale hulp en opvoeden en opgroeien. Ook voor betrouwbare informatie over eenzaamheidvervoerjouw buurtouder worden en lezen en schrijven ben je bij ons aan het juiste adres.

Staat jouw vraag er niet tussen?

We helpen je graag verder. Bel of mail ons als jij geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag. Je kunt ook altijd langskomen bij onze locatie.