Lezen en schrijven | Informatiepunt Kampen

Lezen en schrijven

Bibliotheek Kampen en IJsselmuiden

Bibliotheek Kampen (en IJsselmuiden) is de huiskamer van alle inwoners van de gemeente Kampen. Je bent van harte welkom om gebruik te maken van het leescafé, de activiteiten, de werkplekken met gratis WiFi of de uitgebreide collectie. Wil je boeken of tijdschriften lenen? Word dan lid.
Meer informatie

Bibliotheek aan huis

Service voor iedereen die graag wil blijven lezen maar wegens leeftijd of (tijdelijke) ziekte of beperkingen niet meer naar de Bibliotheek kan gaan. Een vrijwilliger komt boeken brengen en levert ze weer in.
Meer informatie

Taalpunt

Wil je beter Nederlands leren? Wil je beter leren lezen en schrijven? We helpen je gratis en graag. Het Taalpunt is er voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.
Meer informatie

Praatcafé

Is Nederlands niet je eerste taal? Wil je vaker Nederlands praten en meer Nederlanders ontmoeten?
Kom langs voor een kop koffie en een praatje! Elke vrijdag in het leescafé van 10.00 – 11.30 uur.
Meer informatie

Taalcafé (NT1)

Voor mensen die beter willen leren lezen, schrijven of rekenen. Je kunt zelf zeggen wat je wilt leren. Elke maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur in de bibliotheek op de tweede verdieping.
Meer informatie

VoorleesExpress

Helpt gezinnen met kinderen van 2 tot en met 8 jaar die moeite hebben met taal. Een vrijwilliger leest een boek voor of doet samen met jullie taalspelletjes.
Meer informatie

Lezen en schrijven

Staat jouw vraag er niet tussen?

We helpen je graag verder. Bel of mail ons als jij geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag. Je kunt ook altijd langskomen bij onze locatie.
Naar contact
Locatie
Bibliotheek Kampen
Ontwikkelplein (1e verdieping)
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
© 2024 Informatiepunt Kampen | Privacyverklaring